Fredag natt/Lördag morgon.

Jadu sitter just nu och kollar på Tjeckien-Lettland rätt så tråkig match för Tjeckien är helt överlägsna fast just nu när jag skriver det här gör Lettland mål på friläge direkt efter och sen så gör om ett mål till vem fan hade kunnat tro att det skulle hända så som matchbilden är. Jadu jag säger  då det allt kan hända i sport därför det är så kul att kolla på. Sen samtidigt som man hör kommentatorerna här man grannarna bråka som fan och krossa glas slå i väggar skrika och gapa ja vem fan vet vad dem håller på med konstiga typer det där och för någon helg sen slog som söner sin dörr in till lägenheten. Måste väl snart föröska gå och sova med men först blir det väl att kolla klart på matchen iaf så man får se hur det går kan ju hoppas på samma skräll som schweiz gjorde mot Kanada inte så troligt men skulle vara kul:) Älskling ligger och soverjag vill med kunna sova men svårt när man inte är trött. Annars har jag inte gjort så mycket idag tvättat golvet och sen gått ner till systemet et var skönt men lite kallt men vem bryr sig. Nej nu ska jag kolla på tv och försöka soman senare:)

Tack för mig hej!

Klockan är just nu 03.09 känns som det är sovdags för länge sen:)


Friday.

Jaha vad händer idag då? Hmm jadu inte en anning fakitskt blir nog bara att ta det lungt och mysa här hemma med Denise. För tror det inte händer så mycket annat idag eller det är ju hockey ikväll med Sverige-Vitryssland och den får man ju inte missa såklart:) Det är väl det som jag vet som händer just nu iaf. Men Baby kanske har någon idé om vad som vi ska göra:) Håller just nu på och tvättar lite sängklädder och sånt skit men inte så mycket så det är skönt. Sen så har jag tvättat golvet här hemma med så nu är det rent förhoppningsvis:) Men man får sitta still så man inte blir blöt om fossingarna innan det torkat helt:) Satt uppe inatt och kollade på Kanada-Scweiz sen så var det lite curling och prisutdelningen till Anja. sen tiigt imorse var det Slovakien-Ryssland men kl 06.00 såg absolut inte hela matchen då kunde jag inte hålla mig vaken längre så då somnade jag i soffan och Denise tyckte att jag skulle gå och lägga mig i soffan. Och somvanlig ska man tjaffsa emot om att jag inte sover även fast jag gör det så jävla trög man är. Vet inte varför jag gör det men bara blir så:) Gjorde en liten översakning till baby igår när hon låg och sov hoppas hon blev glad för den iaf:) hehe kansek inte blev jätte bra men bättre än ingenting iaf:) Just nu ligger hon i badet och har det skönt funderar på att ta ett bad jag med sen.


Kommer faktiskt inte på så mycket mera att skriva så det får bli bra såhär så länge kanske upptaderar senare om jag kommer på någonting mer att skriva såklart:)

TACK FÖR MIG HEJ!


Får ursäkta får mitt dåliga humör i förra inlägget!

Ja som ni såg i mitten av inlägget var jag ledsen och besviken. Det är inget persnligt påhopp eller någonting som jag är arg på någon eller så om det är det ni trode så får ni veta att så var inte fallet. Varför jag var arg och besviken är att det känns som alltning bara går fel och att man inte vet hur det ska vara nästa dag eller så heller. Dels är jag är för jag har inte nummret kvar till han som köpte bilen och kan säga att han skulle betala skatten eftersom vi kom överens om det i priset sen att det blir jag som är lidande utav det efter som jag får betala den som är på 1800 spänn som jag gick ner i pris bara för skattan inte var betald då. men nu får jag bita i det sura i alla fall bara för jag är så jävla dum och klantig som inte skickade med det till honom. Så eftersom jag inte ha nr till honom kan jag inte få tag på honom. Sen är jag arg för jag inte har något jobb och inte kan göra så mycket mer än att söka jobb visst jag har ett på g nu som jag säkert kommer ha i slutet av februari men har ingen vidare lust till att penla till sthlm. men så är det bara jag måste ju ta det jobbet man får för att ha en inkommst då. Sen förstår jag mig inte på varför man alltid ska bli på så åligt humör utav småsaker som sånt här? Visst jag överreagerade och änvände kansek fel ord förut och utryckte mig fel men det var det som kom ut mig just då. Så som sagt vet inte om jag ska orka vänta på att få komma tillbaka eller om jag ska ta ett nytt jobb och gå vidare. Så visst är ju bara hoppas på det bästa med att få komma tillbaka eller om man ska gå vidare men vet inte om jag orkar det eller inte. Tyckte det var bäst att jag reder ut att det var så här jag menade och inte på något annat sätt. Sen det jag är ledsen över med är att jag inte fått pengar från min a-kassa än och vet inte hur lång tid det komemr ta heller. Så bara hoppas det kommer snart för annars vet jag som sagt inte hur det blir. Visst jag är fortfarnade på dåligt humör men de börjar gå över och känslorna som jag hade inom mig har jag inte lika mycket kvar utav så känns skönt att det börjar bli bättre. Men ibland är man nere i svackor och vet inte riktigt vart man ska ta vägen och vad man ska göra jus idag blev det att skriva på bloggen som jag vet att det blev utryckt fel. Ursäktar för det så ingen känner sir träffad eller arg för de tror att de e dom jag skrivit om.
Baby ligger i badet hon en riktig liten badanka är hon hon är som fisken i vatten och trivs bäst där;) hehe Men är faktiskt skönt har börjat fasta lite för det jag med skönt att ligga i ett varmt bad och inte tänka på någonting bara ligga och ta det lungt och skönt:) Nej kom på nu när jag låg och kollade på tv på att oj kanske utryckte mig fel när jag skrev förra gången så bäst att förklara hur man menar så ingen blir arg eller ledsen över att jag skrev så.
Förlåt för det. Nej nu ska jag gå och kolla på störtloppet snart kommer ju Anja Sälen Persson åka så bara hoppas på det bästa och att det blir en medalj:)sen efter det är det ju skidsprint alltid kul att se så mkt bra på tv iag:D
Nu är jag på g till tv´n

TACK FÖR MIG HEJ!!

D.V♥



DENISE, JAG, DAISY;) Delsa fick inte plats. HAHAHA!


Onsdag!

Jaha idag går Sverige in i Os turneringen i Hockey kommer bli jävligt skoj att följa dem och se hur det går för det hoppas bra iaf. För Os i annars har ju gått hyfsat bra iaf med 2 guld än så länge och förhoppningsvis några till. För blir mycket tv tittande nu känns det som men det är skönt att det finns något att kolla på när man inte gör något på dagarna så. Annars har jag inte gjort så mycket i veckan bara tagit det lungt och tvättat lite och så ska väl städa lite senare kanske skulle ju behövas lite även om Babynen städade badrummet och köket så är det ju lite kvar ändå. Lnskar att man hade en hushållerska ibland så man slapp allt det här tråkiga hemma som städa,tvätta,diska,laga mat tänk vad skönt, när jag blir miljonär ska jag ha det så är det bara även om jag troligtvis inte blir det men man kan ju alltid hoppas. Och faaan nu vill jag ha ett jobb vill inte gå hemma längre dör fan på det snart orkar inte detta mera snart. att sova långt in på dagarna och sen vara vaken långt in på nätterna känns bara så fel. Vill ha vanliga dygnsrutniner nu på en gång igen så himla tårkigt detta.


Jag känner mig så otroligt ledsen och besviken vet inte om jag orkar vara det eller ska vara det heller men ust nu känner jag mig så. Jag ställer mig bara frågan VARFÖR? Som ni ser på det här är jag inte precis på bästa humör kan jag påpeka eller om ni redan förståt det. Allr känns just nu bara så jävla skit vet inte vad jag känner eller va jag kommer göra snart om det inte blir bättre. Men man kan ju bara hoppas men jag vet inte om jag ska göra det eller om man bara ska vänta och se. Ja nej jag har inte en anning faktiskt. Förlåt att ni får stå ut med mitt dåiga humör just nu men orkar bara inte ha det kvar inom mig var tvungen att skriva av lite av mina tankar här. 

Nog om skit och nedstämande text. Vad som händer annars i veckan vet jag inte. Man får se. Men sen i Framtiden när jag fått jobb och så frågade Emil om vi inte skulle börja på gym och ja varför inte skulle vara väldigt skönt att sätta i gång och göra något för att hålla igång kroppen någorlunda iaf Men skönt att bara röra på sig med försöker här hemma att göra lite sit ups, armhävningar,hävstång så gott det går och sen köra lite på Crosstrainer vi har här hemma man känner sig så himla mycket piggare när man är igån och rör på sig lite nytta måste det göra iaf.  Bra början innan man ska igång och gymma igen sen så man inte är helt otränad iaf. Måste fan köpa oss en våg hit hem så man kan väga sig och se om man går upp eller ner i vikt men har ju börjat bra sen i sommras iaf då jag gått ner ca 16 kilo sen sist jag vägde mig vi nyår någon gång tror jag det var. så bara hoppas att den posetiva trenden håller i sig fortfarnade. Funderar nästan på att gå ut på en liten promenad senare för att röra lite extra på sig kan ju hoppas babynen vill följa med också så man slipper gå själv kanske. Ne nu skiter jag i att skriva mer.

HA DET BÄST ALLA!
TACK FÖR MIG HEJ!


Torsdag åter igen!

Jaha då var snart denna dag slut med. Men den fick enn rätt så bra start eftersom först ringer det från ett företag och vill att jag ska komma på arbetsintervju på onsdag sen senare ringer det jobbet jag prtat om att jag hade på g och sa att jag skulle upp den 23 Februari och träffa arbetsledarena och soch om allt kändes bra då skulle vi skriva kontrakt då men känner mig lite vemodig till det men det blir nog bra det det tror jag. Men allt blir säkert bra tillslut. Ja så är det fredag imorrn så då ska vi över till Katrineholm blir att ta tåget dit men Jaana också eftersom hon emd ska dit sen ska Alla Syskonen Virtanen hem till Jessica och käka och ha de trevligt och så jag ska hem till Mogge och dricka lite och sen får man e vad som händer sdå. Men det blir säkert trevligt det tro jag. Så blir att hoppa ner till systemet imorrn och inhandla lite gott gott så klart sen så kanska man hittar något mer intresant då det vet man aldrig:) har inte så mycket att skriva men Babynen ligger och sover eftersom hon inte kunnat sova på hela natten pga av det som står i hennes blogg orkar inte ta upp allt här men inte roligt för min stackar Älskling inte! nej nu ska jag ta något att äta:D se ya!

TACK FÖR MIG HEJ!!


Då var helgen snart över!

Ja då var det åter igen en sån här tråkig söndag som ingenting händer på så man bara tar det lungt skönt det med visserligen men när man gör det alal andra dagar i veckan med blir det lite lång tråkigt. Men får hoppas och be om att det ska gå  bra på tisdag då jag återigen ska upp på en arbetsintervju med samma som jag var på i torsdags så bara  önska mig god lycka igen då:) Vill verkligen ha mig ett jobb nu vill fan inte gå hemma längre är trött på skiten fan finns ingenting att göra och man bara går hemma och vet att man knappt får in några pengar för har inte fått mina pengar från a-kassan än men borde väl inte dröja allt för länge innan dom kommer hoppas jag på. Visst det kansek inte är någon jätte höjdare att sitta och pendla fram och tillbaka från sthlm varje dag men just nu känner jag att det inte splear någon roll för nu vill jag bara ha ett jobb så är det bara.  Och förhoppningsvis är det ju lite bättre betalt än var jag hade förut ellr jag är säker på att det kommer att vara bättre. Men sen när Tuna komemr igång och får in mer jobb så är jag sugen på att gå tillbaka dit men vet ju inte om man vill det heller eftersom det berpr ju på hur man trivs och hur mycket lön man får och så men känns bara skönt att kasnek slippa resorna då så det är ju det som är fördelen att man inte behöver gå upp lika tidigt på mornarna och inte hemma lika sent heller. Men som sagt nu låter det nästan som jag fått jobbet men så är ju inte fallet. Får vänta tills på tisdag innan  n får reda på någon eftersom detä r då jag får beslut om hur det blir men som sagt bara  hoppas på det bästa. För nu när man inte har något jobb och så känner man sig väldigt svag för allt och lätt påverkad eller vad man ska säga så till alla ser jag sur och beter mig surt så är det inte  mot er och inget illa menat men ni som är arbetslösa förstår nu hur jag känner och så. Nog pratat om det.

I fredags var det Party hemma hos Jaana. så började dagen med att jag vakande vid ja nu kommer jag inte ihåg exakt med vid 11 tiden tror jag och gick upp och duschade och fixade i ordning mig väkte Älsklingen så hon gick upp och fixade i ordning sig också sen vidare till bussen för att ta oss ner till stan för att träffa Kana Jaana där. Så då gick vi ner mot stan och handlade lite elelr jag gjorde inte det men ändå. Sen så gick jag och klippte mig efter lite tjat från Denise och Jaana att de tyckte jag behövde det. haha. men det var skönt att sätta sig där och få en lite förnyad frilla. Och jag blev faktist hel nöjd med reslutetet som sagt. sen efter det fick jag och möte upp dem igen för att senare gå vidare mot systemet och inhandla lite gotti gott gott för kvällen. Sen vardet vidare hem till Jaana coh beställa tile mat trån thai classic så jävla gott. Eter det åkte jag och Denise hem för att fixa i ordning oss för kvällen sen var det bara vidatre och tillbaka till Jaanas apartement och börja festa för fullt där Johanna och Mogge också hade kommit för att vara med oss och festa. sen senare kom också Taimi,Teresia,Sanna,Risse och Janne tror jag han hette. vid 12 tiden gick vi ner mot Harrys för att festa vidare och dansa lite då. Träffade Jonas och Linus  där med var trevligt att se dem med. sen vi 2 tiden gick vi till k ebabhuset för a tt köpa med oss lite mat hem och vid kvart i 4 tiden tog jag och Baby taxi hem så blev en väldigt trevlig och rolig kväll med er alla så tack för att ni gjorde kvällen väldigt lyckad allesammans:) Sen så var det ju också min och Denise dagi fredags med får jag ju inte glömma bort heller:)

I lördas vakande jag vid 10 tiden och denise med men vi båda osmande om i soffan lite senare på eftermiddagen var välbehövligt måste jag säga. haha man var ltie trött och seg. men det gör ingenting närm an hade en så bra  kväll innan så. Och annars så hände det inteså himla mycket igår kollade på melodifestivalen som var en litenbesvikelse inte speciellt många bra låtar med men brukar det ju inte vara  heller men man hade lite förhoppningar av några artister iaf men s om blev lite halv skapligt men inte  mer än det. de var kortfattat vad jag jag gjorde under lördagen.

Så nu söndag har jag inte gjort många knoplegat och kolalt på OS-klassiker hela dagen nästan man får ju nästan lite gåshud när man s er på alla som tog guld då. Så får hoppas på  samma utdelninge på fredag  då OS i Vancuver börjar  så å blir det nog en hel del tv tittande för min del även om det är tråkiga sporter och skit så ligger man ju fan iaf och kollar även om man säger att man inte ska det så slutar det med det iaf. haha.
Nej fan blev ett rätt så långt inlägg så nu orkar jag inte skriva mera. men lägger ut en bild på min nya hairstyle så ni som inte redan sett det får se också:)

TACK FÖR MIG HEJ!!

DENISE ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA!





Bilder från festen finns på Denisevirtanen.blogg.se


Helg fan vad skönt:P haha

Eller iofs har man ju helg hela veckorna i ända och blir ju lite långdraet som sagt men det som är bra är ju att alla är lediga då med men förhoppningsvis har jag snart ett jobb:). Som sagt var ju på arbetsintervju igår och tyckte det gick bra om jag får säga det själv. Eftersom de ringde senare på eftermiddagen redan och sa att jag hade gått vidare till anrda intervjun så det är ju väldigt bra det. så ska upp till Tyresö på Tisdag kl 10.30 och träffa dem igen får hoppas det går lika bra då. Fär då har jag ett jobb igen isf och tanken känns väldigt bra måste jag säga. Får se jobbet som att utvecklas ännu mera inom mark och anläggnig för känns som de kanske inte blir så jätte långvarigt för när jobben kommer igång här i stan vill jag mer än gärna ha ett jobb här skulle vara skönt det men man får se kanske trivs jätte bra på ett nytt jobb med det vet man ju inte förens man jobbat där ett tag. bara hoppas på det bästa nu som sagt och invänta tisdag.

Vad som händer i helgen vet jag inte det får man se som sagt har inget planerat iaf så får se vad man hittar på skulle kanske vara kul med fest men man vet aldrig hur man är på humör och lust till det sen det får man se. Jag och Baby ska nog iaf ner på stan senare och träffa på Jaana där och kansek skulle vi gå ut och käka på tapas papas eller hur det stavas.


Sen är det ju min och Älsklinges dag 8 månader redan tiden har gått så fort med dig och Älskar dig precis lika mycket nu som första gången! pusspuss på dig min Ängel!


Jag bjuder på den;)


Hittade något åt er i Virtanen familjen;)

Ja precis som rubriken säger så hittade jag en perfekt tatuering igår när jag låg och kollade. för om ni vill ha något som står för familjen tycker jag den här skulle vara otroligt tolig om ni tatuerade in. Först tänte jag bara att Denise skulle tatuera in den men så nu på morgonen när jagkollade på den igen så tänkte jag fan vad kul det skulle vara om alla Virtanen skulle ha den:) haha det är ju något som står för er finska del i blodet på ett lite anorluna sätt men ändå. så ajg tycker ni får säga vad ni tycker om mitt förslag?;)




Nå vad tycker ni?

Idag ringde det i telefonen när kl var vid 9 taget så vaknade upp och han inte svara så klart så gick upp och ringde tilbaka och då var det ett jobb ajg har sökt som ringde och frågade massa frågor om varför jag sökt med mera. sen att jag var inbjuden på arbetsintervju så snabbt som möjligt. så ska upp till Sthlm på torsdag och vara trevlig och social och hoppas man sköter sig bra så man kanske kan få ett nytt jobb. Men om jag får jobb i där om säger jag nu så måste jag ju skaffa mig en ny bil med så å tänker jag ta ett lån på en viss summa tänker jag inte säga här köpa  mig en bil och sen betala av alla avbetalningar jag har så jag bara har bilen att betala. Skulle vara  skönt att vara av med allt de skiten. men kommer ju iaf fortfarande ha Hyran,elen,och telefonen såklart men blir av med några räkningar i månaden iaf så det kan vara skönt. Har länge vart sugen på att köpa mig en Vit Volvo  V50 men idag så fick jag en inbjudan som vip kund till Möller bil för att komma och kolla på nya skoda suberb kombin och den tyckte jag var väldigt snygg den var såklart vit den med. Men har inte kollat upp hur mycket den kostar så är osäker på den fortfarande men ska ta och kolla upp det nu sanrt så får man se om man kan ha råd med en sån;) haha troligtvis inte är det jag tror. Nej nu orkar jag inte skriva mer men önska mig lycka till på Torsdag:)

TACK FÖR MIG HEJ!!

D.V♥


RSS 2.0