Onsdag!

Morgonen började väl inte allt för väl var skit trött i morse för kunde inte sova så bra inatt så vaknade hela tiden och hade svårt att somna om! Inte kul det! Men annars har dagen flyttit på rätt så bra förutom att jag har haft en jävla huvudvärk typ hela dagen! OCh sen en sak till måste jag berätta en kärring som bor ute i Henstaviken där vi är och jobbar som måste knarka eller gå på något för hon är nog fan alltid häg på något sätt och helt borta i huvet och ser förjävlig ut ser ut som en troll! Nej usch och fy!! sen så började hon prata med mig och hålla på och säga en massa cp saker hon hade gjort och bland annat snott bilar sprängt bort rödljus och ja en hel del massa annar med! Sen så sa hon också att hopn var Esklistunas bästa Kuksugare och bästa kyssare. vilken jävla idiot, sen ville hon ha en kram av mig med! men nej det ville ju inte precis jag jävla äckel!! Nej fy fan spyfärdig det är bara förnamnet av vad man blev! Det är sådana saker man inte vill ska hända en!! BLÄBLÄ!


Nu verkar det som om älskling ska bada då kommer jag sakna henne det gör jag alltid!
Kan inte någon göra så jag och älsklingen vinner ja typ 150000 det skulle vara bra. Baby du och jag får ta och vinna det på något sätt så det kommer inte på ditt konto det skulle ju inte vara fel precis! Eftersom jag för lön så är det bärtre att det kommer inte på min babys konto som inte har någon fast inkommst:D Eller kan ingen göra så denise har 150000 på sitt konto nu på en gång:D haha 
Så någon gör så att vi vinner det nu men det skulle ju inte skada om vi vann lite mera heller men;) haha


Men nu orkar jag inte skriva någe mer för tillfället skriver kanske mer sen efter fotbollen som är ikväll!!



Älskar dig mest i Världen Denise
You are my everything!





Älskar verkligen den här bilden
Så jävla fin!!♥


Mys Lördag!

Inatt måste jag säga att jag sovit så jävla illa har vaknat hela tien och kännt mig så jävla varm och kallsvetats. Så varje gång man tog av sig täcket för det v så varmt började man frysa och skaka på en gång så vet itne om man börjar bli sjuk kanske? men det hoppas jag inte på! För att vara sjuk är inte roligt! MEn som jag skrev för någon dag sen är det ju tendens till sjukdom eftersom man spydd jag kansek har fått svininfluenssan? Så jag kanske dör när som helst vem vet? Men ingen större förlust det iaf ju;) haha Men idag har jag bara tagit det lungt och myst med min Babynen och det ska vi fortsätta med nu! Nu håller vi på och ska fritera banan och hoppas vi lyckas med det:)det blir gott det. sen serveras med glass. vet att vi igentligen inte får äta något sånt men man får väl unna sig ibland? haha vi tar igen det imorrn på våran promenix det får bli dubbelt så långt ist;) hehe nej nu ska jag gå och göra klart meirään bananit;) haha nu lärde ni er lite finska om ni inte redan visste det;)

So long suckers!!


Älskar dig Denise Suvi Virtanen!♥




Så såg jag ut för nägra månader sen!:/
Så ful!



Så här ser jag ut nu?
Någon sopm ser skillnad?
Men lika ful ännu?;)


Lördag morgon!

Varför är det alltid så att man är så jväla trött på veckodagarna nej men sen när det kommer till helgerna och man får sova då är man så jävla pigg och inte kan sova. Är ju så jävla irriterande. Om man inte bara kunde sova tills man var utvilad men nej det får man inte:( aja skriver här för att för driva tiden tills min älksling vaknar så man kan mysa med henne ist:) men hon är så trött så hon sover nog ett bra tag till skulle jag tro;) hehe Men jag ska väl snart gå upp och käka lite frukost skulle jag tro för börjar bli hungrig nu kl är ju ändå 9 då brukar man ju ha frukost på jobbet;) hehe men men så kan det vara bra att hålla fasta tider när man äter med är det ju:) Men brukar kanske inte alltid bli bra brukar variera ibland. hehe.

Jaha vad händer idag då? Jadu det vet vi inte är har inte något planerat just för tillfället men kan tänka mig att det blir rätt så lung iaf:) kan vara skönt det med ibland:) Sen får man ju Mysa lite med Baby detä r alltid trevligt det:)
Nej nu skriver jag inte mer för tillfället


Hejsipejsi!




Vill Tattuera mig nu!
Något i den här stilen blir nog en av nästa:)


Men Kul!!

Jaha idag när jag vaknade ville jag verkligen inte åka iväg till jobbet var så jävla seg och trött ville bara ligga kvar i sängen och hålla om min älsklingg som är det bästa som finns! Vill i och för sig alltid ligga kvar och hålla om Baby vill igentligen aldrig åka till jobbet, vill alltid vara hemma och mysa men Baby! Men det är alltid ika skönt att komma hem och veta att du väntar så man bara kan komma hem och ge dig en kram och puss alltid så mysigt:)
Men dagarna på jobbet går oftast rätt så fort så det är ju skönt det att det:) som man brukar säga tiden år fort när man har roligt:P haha

Måste säga att jag har fått en ny hobbie:P haha Jag tycker verkligen det är ku att sjuna även fast det låter jävligt illa men det är kul iaf. övning ger färdighet eller vad är det man brukar säga?. Inte för jag tror jag kommer bli bättre men ändå:P hahakan ju alltid hoppas. Har till och med spelat in någon låt som jag sjöng för Älskling;) Tur var ju det att hon blev glad över det så inte trummhinnorna sprack på henne;) haha för så illa låter det;) och nej ni kommer inte få något smakprov av min usla sångröst!! haha

Idag har jag och baby vart duktiga först åt vi en god gi mat och sen var vi ute och gick i 1,5 timme väldigt skönt. Vi ska börja gå minst 3 gånger i veckan och se om det kansek kan ge något resultat i slutändan:) Får ju hoppas det iaf:) I och för sig har det redan börjat gå rätt så bra efter som jag redan har gått ner minst 10 kg så det är bra det ja klagar ju inte på det iaf:) Det får fortsättningen utvisa:) Men kan ju säga att det inte var lika kul en stund efter att vi kom hem fick så jävla ont i magen så tog mig två alvedon och hoppades på att det skulle hjälpa men efter bara någon minut så kände jag en spy känsa så sprang in på tao och spyde:( hatar verkligen att spy är så jävla äckligt. urk!! Sen trodde ja det var över men nej då fick jag helt plötsligt ännu ondare i maen och kunde knappt stå för det jorde så jävla ont en stund så då fick jag dra in på toa igen och spy igen. BLÄBLÄ!! Men som tur är  börjar det bli lite bättre nu men fortfarande ont:(

Just nu ligger Baby i Badet och har det sknt saknar henne ju vill ju ha henne här och att hon ska ta hand om mig när jag har ont. Hon ska ta bort sitt löshår sen ska hon föra håret hur hon ska göra tänker ja inte avslöja det får hon berätta själv så det så;) hehe.
Hoppas du har det skönt iaf!
Älskar dig mer än allt annat i denna värld!!
Vet inte vad jag skulle göra utan dig!
Du är mitt allt!<3<3


Se yaa!!





Måndag och arbetsvecka igen!!

Jadu denna vecka kunde ju ha startat bättre om jag säger så, först och främs försover jagm ig och detä r fan bland det värsta som finns blir så jävla stressad och usch inte kul att komma försent. Sen väl när jag kommer till jobbet och ska hämta de saker jag ska ha med mig för jag en jävel spolpost i huvet så nu har jag en liten bula visst det var lite klantigt men ont som fan gjorde det.. Sen när vi grävt klart och ska svetsa vattenet och svetsat på grenröret så man ska borra hål ja då borrar jag igenom hela slangen så det bara var att kapa av slangen och börja om på nytt, Sen på förmiddagen någon dag börjar jag känna att jag har för jävla ont i bröstet och så börjar jag spotta blod utan att jag vet varför. Så jag kan säga att den här dagen har inte vart mr än en jävel skit,piss helvetes dag som allting har gått åt helvete. Varför? det bästa som hänt på dagen är väl att man fick åka hem tidigare från jobbet och träffa min älskling mer:) det är det enda positiva med daggen jag kan komma på.
Nej den här dagen hoppas jag försvinner så snabbt som möjligt:)

Nej nu tänkter jag inte skriva någe mer just för tillfället för ny vill jag lägga mig och mysa med min baby:)
Jag Äskar dig så otroligt mycket går inte att beskriva utan dig vet jag inte vad jag skulle göra!!
Du och jag Föralltid<3<3



Du är det bästa!!


Tråkigt med Söndag!!

Jaha då var det söndag och vaknade för 40 min sen av art jag frös som en tok så satt mig i ett varmt ba som man sitter i nu och föröker att sluta frysa så får se om man lyckas med det:) Baby ligger kvar i sängen och sover en liten tröttis det är:) hehe jag funderar på att gå upp och väcka henne med en stor kram:) för börjar bli kallt vattnet nu nästan:P haha sen börjar jag bli otroligt hungrig med inte bra det:) men men nu ska jag gå upp skriver mer sen:)

Pusskram!


Lördamorgon!!

Här har ni sveriges största idiot.
Förlåt Älsklingför igår betede mig verkligensom ett svin säger att jag inte skulle gå ut sen gjorde jag det iaf utan att säga något till dign känner mig verkligen dum men om jag hade kunnat sagt något till digganom att ringa å hade jag gjort det men nu när min och din telefon inte fungerar vfar det inte så lätt:( Förlåt!! sen det jag gjorde i natt vfet jag inte vad jag kan sägao m fattar inte hur jag kunde göra det. Vadfan är jag 2 elller?? Nej mår verkligen inte bra för det här mår som en påse skit!! Men kan inte ändra på något man gjort tyvärr om det skulle gå hade jag gjort det för länge sen!!men tyvärr går ju inte det nej nu ligger man här vaken och finns inga andra tankar än det jag gjort. FÖRLÅT!!








Jag är ett stort jäva skämt!
Min älskling är på dåligt humör för att jag betede mig som ett arsel igår!!
och jag mår välidigt dåligt för det varför gör man fel allting bordevara så bra så att man adrig gör några fel men nej inte jag jag gör fel hela tien känns det som!! Är verklien inte på humör för jag gjort mig baby sur och på dåligt humör:(:(


Torsdag!!

Jaha då var det snart helg igen:)
Igår så åkte Älskling och Elin på kryssning, Måste säga att det verkligen var jobbigt att du åkte baby känndes så himla tomt hemma ingen att pussa och krama ochingen att sova med.Men jag fick stå ut menjag sov verkligen inge bra förvarje gång man trodde att man skulle vända och hålla om Dig babynen så vaknade jag av en chock varje gång utav att du inte låg där:( är så himla jobbigt och tråkigt att sova själv och inte ha någon att hålla om.
Jag har verkligen saknat dig även fast du bara var borta 1 dag men känndes jobbigt och tråkigt:(
Men innan hon åkte hade hon skrivit världens finaste och gulligaste brev:)
Blev så himla glad över det blev nästan tårögd när jag läste det.
Jag älskar verkligen dig mest i världen<3
du och jag för alltid!

Imorrn är det dags att snöra på sig skorna för att lira lite fotboll med jobbet på Tunavallen det kommer blir skoj det tror jag sen efter det ska vi ut och käka på o´learys och dricke en hel del öl:D haha






Söndag!

Jadu söndagar måste vara bland de tråkigaste dagarna som finns dels för det är sista dagen på helgen sen att det är måndag imorrn och att man måste tillbaka till jobbet gör ju inte saken bättre heller. menmen. Har nyligen vart ute på en promenad för att hämta bilen det var väldigt skönt det! Inte så kallt ute hellet så det var bra det:) Men inte alltid så kul att gå ensam blir lite ensamt som sagt men tur var ju det att jag hade musiken! UNdra vad man skulle göra utan musiken det skulle ju fan inte funka:D

Nej skriver mer sen Denise tycker att vi sak åka och handla nu så vi kan göra smörgåstårta:D MUMS!


Im so Sorry!!

FÖRLÅT ÄLSKLING!
KÄNNER MIG SOM EN IDIOT!
KANSKE FÖR JAG ÄR EN!
KÄNNER MIG SOM EN IDIOT
BARA FÖR JAG ÄR EN!
STÖRRE IDIOT ÄN MIG FÅR DU LETA EFTER!
JAG ÄR FAN INTE PERFEKT PÅ EN FLÄCK!
DET MÄRKER JAG PÅ SEKER MAN GÖR OCH TYDLIGEN GLÖMMER BORT!
KÄNNS DUMT ATT JAG GLÖMDE BORT ALLT VI SKULLE GÖRA IGÅR
KÄNNS DUMT ATT JAG ALLTID SKA SOMNA.
JÄVLA PUCKO
OM JAG KUNDE VRIDA TILLBAKA TIDEN FÖR ATT GÖRA RÄTT FÖR MIG
FÖRLÅT FÖR ALLT!<3

JAG ÄLSKARDIG MEST I VÄRLDEN<3<3









Usch ja!

Jag säger då det!
Fan vilket skit:(




Så känner jag mig!


Tisdag eftermiddag!

Jaha då var det tisdag kväll och arbetsdagen slut. Och det känns väldigt skönt för har inte alls var sugen att jobba idag dels för att min baby inte var på humör igår och inte i morse när jag åkte heller och när hon är det mår inte jag bra. Har tänkt på dig hela dagen inte kunnat sluta tänka på dig. HAr bara velat komma hem och ta hand om dig har bara velat ligga hemma och myst med dig idag. Men nej fick man ju inte eftersom jag var tvungen att jobba jävla skit ibland alltså! Funderar faktiskt att ta ledigt snart någon dag så jag bara kan vara hemma med Älsklingen en dag och bara ta hand om henne:) För känns som jag behöver det för på kvällarna är jag oftast så trött och somnar tidigt som inte känns så roligt för Denise kan jag tänka mig eftersom jag är borta hela dagen och sen när man kommer hem är man så trött och somnar så himla tiigt känns bara så dumt. Förlåt för det Baby!
Nu när man är hemma och har ont som in åt helvet i mitt knä och vet inte varför så tänkt nog jag och denise unna oss att åka och sola lite om hon fortfarane är sugenpå det:) Jag känner verkligen att det skulle kunna vara skönt. men så kan det vara. Sen känner man sig väligt trött idag för har sovit så himla dåligt inatt verkligen illa men ibland gör man det också.

Ja annars vet jag inte vad vi ska hitta på ikväll det för tiden utvisa laga någon god mat för att fira att det blev 4 månader igår. Dom 4 bästa månaderna i mitt liv än så länge. och det kommer bli många fler unerbara månadet med dig. bara tanken att få spendera mitt liv med dig gör mig så himla lycklig.


Känner mig som en dålig människa!
Im sorry for that!






PussKram alla mina bästa!


RSS 2.0