Kysst !



Jag är BÄST, Det vet du ;D




/ Denise Virtanen :)





Det var en gång en Myrre Lurre som alltid var glad. Men en gång så gick han vilse i Lingon skogen då plötsligt hoppa den roade Buggy Bear fram. Dem hoppade tillsammans runt i Lingon skogen och hitta murvel svampar och började genast sjunga glada sånger.  Som Jävel låten.  Buggy Bear  kasta en sten i ögat på Myrre Lurre så att han blev ledsen, då tog Myrre Lurre ännu mer Svamp och blev galen.  Han sa till Buggy Bear, "Tjenare, är du full? "   MEN SVARA MIG!  skrek han. Buggy Bear blev rädd och sprang iväg,, Myrre Lurre sprang efter med en stor jävel sten.  Här ska du få !



SLUT







Regnig Onsdag:(

Har vart en riktig tråk dag idag har regnar från och till hel dagen och det r inte spec kul när man är ute och jbbar spec inte när man rullar gräs som idag då känns det jobbigt. men får säga att det gick bra ändå.
Har ingenting mer att skriva igentligen förhar inte hänt spec  mycket idag.


Damien Rice - 9 Crimes denna låt är så otroligt grymt fin och bra och den får mig att tänka på dig Denise nu när du är på kryssning. Men du kommer hem imorrn och då ska jag pussa och krama dig massvis. Saknar ju dig:(<3

                                            Denise i egen hög Person:D
                                                         <3


Slut för idag mer upptadering senare kanske:)

Nu var det bra länge sen jag skrev här!

Kan ju börja med och förklara varför det inte blivit någon uppdatering på sista tiden. Jag har het enkelt inte suttit vid datorn och sen har den vart hos Denise och har glömt att ta hem den varje gång man sover där:) hehe men man klarar ju sig utan datorn också..

Berätta lite om helgen då.

Fredag
Började med att jag vaknade upp utav att Denise alarm på mobilen hoppada igång. Eftersom hon var tvungen att stiga upp lite tidigare än vad jag behövde eftersom hon var tvungen att fixa till sig inför studenten. Jag somnade om en stund vaknade väl vid en halv 7 skulle jag tro, Fick inte sova så mycket längre än Denise iaf för att jag skulle skjus Denise och Elin på sin chapnage frukost. Vi åker till Örebro där jag släpper av dom vid skolan och jag åker hem för att börja fixa i ordning mig för att åka till Örebro igen. var klar vid 11 tiden så åkte hem till Denise igen för att vänta på att vi skulle åka tillbaka till örebro. 13.00 då var det dags då sprang Hon ut lyckligare än på länge;) Måste bara sägas att du var väligt snygg i din klännig + Mössa;) Efter utssprigningen far vi hemmåt igen och äntligen fick jag börja dricka lite eftersom jagkörde kunde ju inte jag börja som de flesta andra. Men så kan det vara. Sen var det bara vänta på att Denise skulle komma hem från sin ride på stan. Sen blev det mat och några öl till. Vid 9 tiden drog Denise in till Örebro igen för att festa med studenterna. Så jag fortsatte så gott att dricka och umågs med hennes släkt som förvrigt var mycket trevliga:) Även fast jag inte frostog vad alla sa eftersom de pratade Finska menmen:)  Senare far jag och Tobbe in till örebro "tobbe" körde eftersom inte jag var i nyktert tillstånd. för att hämta upp Densie och Elin:) sen bar det bara av hem till Buggy för att Sova:)

Lördag
Vaknar upp med en nyblinven och nyvaken Stundent brevid mig. Och jag själv med huvudvärk men inte alls så bakis som man kan bli:)  Den dagen blev det att umgås med Johanna och Mogge Denise syster och hennes kille om ni inte redan visste det.  Mkt revligt prickar dom där. de åkte hem vid 4 tiden till sig i katrineholm. Dom hade också budit över oss dit på kvällen.Så jag åkte hem och dusxhade o fixade mig samtidigt som Densie gjorde lika så:)  Sen bar det av mot katrineholm eller först ett stopp i Eskilstuna med för att hämta upp Denise Mobil och min kamera som hon oturligtvis hade tappat i bilen hpn åkte dagen innan. sen bar det av hem till Johanna och Mogge. Där började vi dricka lite smått med öl och kollade lite halv på fotbollen som inte var någon höjdare. sen var det dags att spela lite ölspel och senare en Yatzy med. mkt skoj var det. sen så hade vi planerat att gå ut på katrineholms veckan men vi orkade alla var trött om inte jag tröttast:) vi satt oss i soffan och skulle kolla på film ist. jag vet inte hur länge jag han se men jag var den första som somnade iaf så då blev det att vi alla gick och sov.  En mkt Trevlig dag:)

Söndag
Vaknar upp hemma hos Mogge och Johanna i deras soffa med denise brevid:) Eller ja vi blev väkte av min far som ringde och sa att jag skulle komma hem för att vi skulle flytta kalvarna. så vi åkte vid kvart i 11 någonting. skjusade hem Denise till sig och jag kte vidare hemmåt för att hjälpa till. När vi var klara med det var det bara att gå in och duscha sen åka över till Denise igen:) Det blev en lite segar dag båda var lite trötta så vi tog det bara lute och Myste:)

Tack Denise för en Helt Underbar helg Med dig:)

Sen har jag inte så mycket mera att berätta:) Förutom att jag kommer Sakna dig Denise dom här dagarna du är på kryssning:( Men längtar tills på Torsdag då jag får träffa dig igen:)<3

Fell like the burning Fire! Over and Out!  
Puss på er:)

RSS 2.0