Fan vad KUL:D

Flyttar!
Idag har jag och Denise vart och hämtat nyckeln till lägenheten. så nu flyttar vi eller vi håller på och första lasten är snart på väg in mot nya lägenheten. Så jäkla skoj det blir. Och inte minst att få på med den underbaraste kommer bara vara för himla Mysigt:)  Nej blir inte så långt inlägg idag:)
Denise Älskar dig<3!


Minun Rakas Denise!

Jaha då var det kansek dags att uppdatera sig lite här då. har ju ändå gått 3 veckor sen sist jag skrev något här eller jag skrev inte då då var det min Älskling men ändå:) så hoppas ni tkt storyn var en höjdare;)

Ja va ska jag skrvia om va som hänt så vete jag faktiskt inte vad jag ska skriva har ju vart en hel el så man orkar ju inte precis rabbla upp allting så för se vad jag orkar med att skriva.Har ju jobbat och stått i i en härliga värmen som vart men nu så verkar den försvunnit ett tag bara hopaps den kommer tillbaka till min Semester som börjar på freddag efter kl 4. Så jekla skönt. Sen så annrs har jag vart med Densie mest hela tiden och det är så underbart att vara med dig jag bara Älskar när jag är med dig finns ingenting bättre.

Helgen som var kan jag berätta lite om. I fredags var vi hemma hos Janna och Markus sen var Mogge och Johanna med såklart och åt och drack gott. var verkligen trevligt man har alltid skoj med er känns som man kännt er mycket längre än vad jag igentilgen gjort för man komer så bra överens med er alla.. Sen senare blev det utgång killarna för sig och tjejerna för sig. Vi hade inte någon stor lust att gå ut och skaka rumpa så et blev Bishop Arms för väran del och för tjejerna blev det Harrys. Var mycket trevligt ute och vädligt god öl blev 2 st som jag aldrig smakat förut och de var verlkigen en höjare. Och Tjejerna kan jag förmoda att dom hade lite kul som oss.) Sen när vi var hemma så var det Markus har jag för mig som vill åka och Bada så vid halv 3 tiden tog vi taxi ut till vilsta i spöregnet och badade var väldigt skönt må jag säga. men det bästa var ändå markus 2 krasher när vi var på väg ner till badet. haha sen var det bara åka hem och sova efter det fulla och glada.

Kan ju också berätta att nu är deti nte lång tid kvar tills jag och Älsklig flyttar ihop till en 2-a på vasaplan kommer bli så himla mysigt att få bo ihop med dig längtar verkigen tills vi flyttar. På fredag får vi hämta ut nyckeln till lägenheten och då ska vi samtidigt väjla tapeter till vardagsrummet och köket kommer bli himla skoj det:) åå varför börja man skriva om det här nu börjar man ju bara längta ännu mera:)

Just nu ligger jag här i sängen med Baby brevi mig som är sjuk den stackarn hon för krya på sig:)
Nej nu orkar jag inte skriva mer nu ska jag lägga mig och pussa på Denise och tycka synd om henne:)






                        
                            
JAG ÄLSKAR DIG MIN SÖTASTE BABY!!

RSS 2.0