Då var det Torsdag igen!

Hej hallå alla.
Nu undrar ni äker hur jag kan skriva min blogg redan nu? men det ska jag berätta eftersom vi inte kunde göra någonting mera på det jobbet vi är så tog jag arbetstids förkortning dom sista 2 h av arbets dagen och åkte hem ist. Känner att det var rätt skönt att sluta tidigt. Men det blir ju inte så ofta precis så man får unna sig så gott det går när man får det:)

Gårdnagen var det först att jobba hela degen sen var det bara hem och duscha och sedan åka in till stan på en gång igen efters om det vad CL final. Jag och några till från jobbet hade bokat bord på harrys vid halv 8. Då vi käkade lite och drack någon öl till det. Sen så när vi käkat klart då var det dags då skulle matchen börja hade stora förhoppningar om att det skulle kunna bli en bra match mellan dom två giganterna inom världs fotbollen. Men tyvärr blev det inte riktigt som jag tänkt mig en ur dlig match speciellt av Man Utd som jag såklart håller på dom var bara bra i 10 min eller tills Barca fick ett slump mål i 10 minuten. Det som hände efter finns det inte så mycket gott att säga om förutom att det inte var någon bra match.

Nej orkar inte skirva något mer nu mer sen kanske:)

God Morgon!

Nyss vaknat upp denna söndag känner mig trött och lite halvt sliten bara. Fundersam på vad man ska göra idag? eller en sak vet jag och det är att jag måste städa bilden lite sen jag hämtade Denise och Elin i sthlm, För det blev ju en liten olyka då när dom hade vart och köpr lite mat och skulle äta i bilen. jag kör in i rondelen och tänker inte så mycket på det sen är jag på g att svänga av mot Sthlm igen så jag gör en snabb sväng om elins mat flyger där i baksätet. cola på golvet och lite smått skit överallt. menmen man får skylla sig självnär jag var så klantig. Menmen det är inget värre än att tvätta ut bilen lite bra det går snabbt.

Gårdagen, Vaknade upp hos Denis trodde jag skulle vara mer bakis än vad jag var men skönt det iaf. Kände mig lite dum kan man ju säga för när jag vaknade såg jag att jag hade rivitt ner hennes lilla taklampa:( Jälva klatnarsel säger jag bara. jag ber verkligen om ursäkt för det. Eftersoom jag inte hade någon bl hos henne så var Jocke så schyst och hämtade mig så jag kunde åka med han och sen hämta min bil som stog hemma hos Tom. Åkte hem tog mig en dusch drog in till stan till Micke oc spelade lite fifa eftersom jag ändå var tvungen och hämta han för han hade sin bil i Sundby. sen väntade jag på att mamma skulle höra av sig eftersom vi skulle fixa så min obil stog på mig. men det tkt hon i kassan var onödigt så vi sa uppp det ist och jag tog ett nytt abonomang. Så nu ar jag en ny telefon som känns jäkligt bra min andra var helt ihjäl bara brussade när man pratade i den kanpparna var skit sega ja den får åka i soppkorgen på en gång. Senare på kvällen drog jag över till tom för att igentligen dricka lite. Men kände mig inte alls sugen på det så jag blev chaffis ist. vet inte vrf men jag var så trött och sliten så jag pallade inte med att drcika., såvi satt hemma hos han och snackade lite skit. sen lite senare skusade jag in dom till stan och till Adam och jag åkte hem och skulle försöka sova.
vid halv 1 taget ringer jonas och undrar om jag kan skjusa hem han och Elin till sgi och visst det gjorde jag. Sen kom jag hem och somnade nog på en gång.

Nu tänkte jag gå och käka lite frukost och ta en dusch. So far so god.

<3

Ledig Torsdag!

Ja vad har man gjort idag då?:) hmm vaknade upp brevid Denise imorse vid 9 tiden då hon var tvungen att gå upp och fixa det sista innan hon skulle åka på kryssningen. Lite fusk det där att hon får vara på silja och inte jag;) Sen när hon var klar med det så var kl halv 1 ca. Då tog vi på os skorna för då var det dags att åka och hämta upp Elin. För att sedan åka vidare in mot bussstation där deras buss skulle gå ifrån. Måste sägas att man gärna skulle velat ställa bilen på parkeringen för att sedan hoppa in på bussen jag med. Släppte av dom där och sa Hejdå. men träffar ju Denise imorrn igen då jag ska hämta hem dom:) alltid trevligt att träffa dig:) Sen efter det åkte jag ut till jobbet en sväng för att hämta lite fiberduk och stenmjöl men stenmjöl hade vi inte hemma på gården så det var ju lite illa men fiberduk hade vi men det vill jag inte ta i bilen så det får vänta tills imorrn eller på måndag att ta hem det. Eftersom farsgubben ska lägga lite marktegel här hemma. så måste man ju bidra med lite iaf eftersm an inte får hjälpa til latt lägga de även fast man håller på med sånt varje dag ungefär. Men han vill göra allt själv då ska han fan få göra det med:D

På kvällen åkte jag ner och kollade på damernas match mot gropptorp ingen höjdare precis men trevlig att sitta och snacka lite skit med grabbarna. Efter matchen åkte jag,linus och tom hem till Tom och drack os lite kaffe kollade på tv och snackade lite mera strunt bara;) mycket trevligt:)

Och nu ligger jag i sängen och ska väl aldeles strax sova tänkte gå upp skapligt och åka in till stan och shoppa lite kanske;) hehe

God natt på er:D


                                     


                  GRYMT SUGEN PÅ ATT GÖRA MIG EN NY TATUERING:D

Hallå denna Tisdags kväll:D

Har inte så mkt att skriva om idag men skriver lite bara för att:)
Idag var jag otrligt trött näör jag steg upp orkade knappt resa mig ville igentligen bara ligga kvar och somna om å vakna när jag hade vaknat av mig själv:) Menmen klev upp borstade gaddarna sen vidare iväg till mitt vanliga stopp på statoil vasavägen för att inhadla mig ett paket tuggumin och lite snus också. Ja jag vet jag ska sluta men vet bara inte när;). annars hde det inte så mycket mera idag förutom att jag jobbade som vanligt då:)

Ska snart ta mit pick och pack och åka över till Denise för att kolla på Yrrol det var ungefär vad jag hade att säga idag:D

Denise i egen hög Person:D









NI ÄR SÄMST I STAN!

Första Derby matchen avklarad då och självklart slutade det med vinst för AIK efter ett kanon mål av vår egen Argengentinska Henrik Larsson menar ju då förstås Ivan Obolo. Visst  var det en tuff march från båda håll men i det stora hela vad det en rättvis 0-1 seger för AIK. Målet då visst det är ett kanon skott av Obolo men när man ser på reprisen undrar man vad fan Djurgårdens målvkat håller på med han ser ju helt lam ut han bara står och kollar han hade säkert kunnat tagit den om han ansträngt sig lite mer men tur var väl kanske det att harn inte gjorde eftersom det blev första och enda måle i matchen. Djurgår´n ni är sämst i stan djurgår´n ni är sämst i STAN!

Berätta lite om min dag då.
Vakanade innan 40 min innan jag ställt kl brukar ställa kl på 05.15 men jag vaknar ca halv 5 och är klar vaken men tänker att jag inte kan gå upp nu. så föröker somna om men lyckas inte speciellt bra. men när väl kl ringer hade jag precis lyckat somna om men då var det bara att kliva upp dricka lite vatten och Borsta gaddarna för att sedan ta bilen och åka in mot jobbet. Vet inte vad det har vart med mig idag har kännt mig så himla seg och trött hela dagen. Men nåväl rätt så tråkig dag i och med det tråkiga vädret regn och rusk hela dagen hoppas på bättre väder imorn ist. Men annars rätt så lung dag har inte funnits så kt att göra i Strängnäs eftersom vi närmar oss slutet på isabellagården. men man undrar ju vad höjdarna som bestämmer hur allting ska se ut tänker med eftersom dom inte tar fram någon ritning på meken som ska göras i ordning så man får ju fan nästan gissa sig fram hur det ska vara. Sen håller dom på och ändrar sig hea jävla tiden säger en sak en dag å nästa dag ska det vara helt annat jag man undrar ju om dom verkigen är värda så mkt mera pegnar bara för dom har lite högre utbildning och så. Ja ibland undrar jag.

Får tacka min syster yster för att hon gjorde min Blogg till att se lite bättre ut:) Men saknar lite bilder bara;) haha


God natt alla Puss!


Nu har jag med skaffat en Blogg.

Ska väl börja med att säga att jag inte är den bästa på att komma på saker att skriva om men jag gör ett försök om jag inte lyckas med min blogg så får den bli borttagen.. tänkte jag börjar med ett kortare inlägg så jag kan stegvis skriva mer för varje gång kanske iaf. Men vad man ska skirva om det vet jag inte hller just nu men det visar sig framåt. Jag hoppas att ni läser min blogg även om det kanske inte är så intresant;) haha

Kan ju börja med att skriva att jag har haft en super trevlig helg:)
I fredags var jag och några kompisar hemma hos Denise kompis Elin och festade en stund eller ja jag gjorde inte det för jag var nykter eftersom jag igentligen skulle skjusat Denise och Elin till krogen men dom kom inte så långt:) Elin somnade och så åkte jag och Densie hem till henne och sov där:) Mycket trevligt.. Jag sätter kl på halv 9 för jag skulle iväg och köra lite cross med Jobbet och går upp ungefär den tiden på ördag morgonen åker hem käkar lite frukost sen bar det av mot kungsörs cross bana. Måste säga att det var bland det roligaste jag gjort så himla kul. Man fick mersmak av de så det heter duga iaf. Blev lite sugen på att skaffa mig en egen men det får bli längre fram det. Sen senare på kvällen var vi hemma Åkte jag hem till Tom och skulle igentligen druckit men kände mig inte alls sugen på det så det sket jag i. När vi vart där ett tag åkte vi neråt mot klas och var där till kl var strax innan 12. medans dom andra stack till korgen tog jag mitt pick och pack å åte över till Denise:) Du är helt underbar man njuter varje sekund man får vara med dig. Jag har alltid lika trevligt och kul ihop med dig. får bara hoppas att du tycker det samma?;) hehe

blev ett längre inlägg en väntat men nu får det räcka:)

Puss på er alla sa ja ju föfan.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0