Slut på Helgen!

Jahapp då var det dags att jobba imorrn igen tyvärr:S Längtar ju inte precis menmen får väl funka det med:) Just för tillfället ligger jag här ensam i sängen och vänter på att Baby ska badat klart så hon kommer hit så jag får mysa med henne:) Längtar efter dig.

Helgen annars då i fredags blev det lungt orkade inte göran ågot då så blev att laga god mat och bara ta det lungt och mysa alltid trevligt:) Skönt att ta det lungt bara med baby:) trivs så underbart i din famn och närhet.
Lördagen började med att jag och emil skulle åka och köpa en ny tv åt honom så det gjorde vi sen så gick vi in på systemet för att inhanlda lite inför kvällen. Eftersom det blev förfest hemma hos Marcus med Mogge och Jens. trevligt det:) Sen bardet ner på nybron inte så himla mycket folk och inte så jätte skoj eller skoj var det med det sällskapet jag hade.  Sen så tänkte vi gå hem efter det men blev och ta en sista öl på bishops först. sen kom det fram en kille och en tjej och började prata med oss vädligt trevliga. dom hade nyss flyttat till lägenhet precis brevid bishops så vi gick hem och hämtade lite öl sen gick vi på efterfest hemma hos dem:) våldigt trevliga personer det där:) sen så träffade jag ralle med det var väldigt länge sen så han följde med upp på efterfesten han med sen tog vi taxi hem eller vi kom bara till statoil:P haha. hade inte swå mycket kontanter på mig så vi fick gå en sista biten:P haha det är lyckat det.

Känner mig så jävla seg i hela kroppen idag vet itne varför jag tror jag inte tål att vara upp och festa så länge tror jag blivit för vuxen:D hahaha

Nej nu ska jag lägga mig och mysa med min älskligs och favorit tjej:D Älskar att ligga brevid dig och hålla om dig och att du håller om mig det är bland det bästa jag vet. Du är mit andra hälft och jag kommer sakna dig massvis imorrn när jag är på jobbet det gör jag iofs jämnt när jag inte är i närheten av dig<3

Matte<3Denise
Jag Älskar dig mer än allt på denna jord<3


Fredag eller lördag kanske man ska säga:P

Hej hopp dagboken:P haha
Nejnej men det kunde ju vart det:) Skönt med helg igen så man kan få umgås hela dagarna med min Baby! så himla underbart det:) Kan ju säga att det var en rätt så lugn dag på jobbet idag eftersom vi inte fick några saker så kunde vi inte göra klart allting som skulle göras lite tråkigt det men man kan ju inte alltid få allt:P haha Så får ta nya jobbiga tag på måndag igen synd att det snart är måndag varför kan inte helgerna vara lite längre:P haha det skulle vara mkt bättre att jobba på helgerna och vara ledig på vecko dagarna. det skulle vara mer lagom:P men man skulle inte få in så mkt pengar å men ändå:P haha 

NU kom baby tillbaka igen efter att ha smörjt in sig med lite fusk brun utan sol det är fusk det:D haha.
Men jag älskar dig mest i världen babby du betyder så jävla mycker för mig du är det bästa som hänt mig och kommer hända mig du är mitt allt!<3



Hej hopp torsdags fans:P

Jaha då var det torsdag kväll nu då så snart helg:) skönt det kan behövas trött och seg sen är det ju inte bättre utav att man är små förkyld, snuvig, hostar som fan, och ont i huvudet:S haft det sen i tisdags så jävla jobbigt hostan är värst för den gör så man inte kan sova på nätterna:S Det är dåligt det.
Har inte hänt så speciellt mycket i veckan som jag kan berätta om eller så. jag är bra dålig på att skriva och så skärpnoing men jag har ju aldrig något intresant att berätta:P sen orkar jag inte sitta och skriva jätte långa blogg inlägg heller:P haha slöa jävlel:P

Igår kan jag iaf berätta om att jag verkligen betede mig som en idiot och var väldigt trög och dum. Förlåt älsklling om jag kunde vrida tillbaka tiden så det aldrig skulle hänt. Så jävla jobbigt har kännt mig som en dumpucko hela dan. tänkt på det hela dagen och verkligen ångrat mig.


Denise virtanen det är du som jag vill leva med hela livet det ärdu som är den rätta du och jag kommer alltid vara tillsamans det är du och jag mot världen. Aldrig tänkter jag lämna dig. Jag älskar dig mest av allt i hela världen du är min bara min Baby och det är du och jag föralltid<3





Så orloligt glad att jag har dig<3


Måndag!

Jaha då var det arbetsvecka igen!
Men den kunde ju startat bättre för känns som alla bara gått skit idag! men det är finns ju sånna dagar med men få förhoppningsvis. men bara hoppas det går bättre imorrn!

Fredag!
Ja då åkte jag och baby till Johanna och Mogge i Katrineholm. Vi var väl där vid en ca halv 5-5 och började dircka lite smått på en gång. mendans Johanna och Denise fixade sig så gick jag och Mogge till affärn för att handla lite matsom vi kunde tillaga. Orkar inte skriva så mycket om den mer än att jag hade merä n trevligt den kvällen så tack för umgänget och allt det trevliga:)


Orkar int e skriva mer ska kolla tv nu

Denise baby Virtanen jag älskar dig mer än allt<3
Denise fina bildh on gjort om:)


You're the only one!

Ja då var det dags för arbetvecka igen kände inte all för att åka och jobba idag hade ont i magen och i huvet men tänkte jag måste iaf åka och föröka jobba lite och e om det går över. men nej det gjorde det ju inte kändes som det bara blev värre och värre och tillslut orkade jag inte med att gå runt att pina sig fram på jobbet allt jag gjorde kändes så jekla tungt och jobbigt. OCh när man vet vad som hände pappa har jag ingen större lust att föröka jobba även om man är sjuk det kan gå illa det vet jag! Känn inte speciellt mycket bättre jut nu har fortf grymt ont i magen och huvet jävla skit hatar att vara dålig:( Tur att jag har dig Denise som kan ta hand om mig;) hehe. Men jag blir hemma imorrn med känns inte å kul med tanke på att det är väldigt jobbigt att ligga hemma och vara sjuk:( den enda fördelen med det är att jag får vara hemma med min baby! nej får föröka ta en alevedon och se om det hjälper:) men inte tror jag det:)

Fredag!
Helgen var väldigt trevlig det var inflyttnings fest hos katri et var välidigt skoj det men när det var några som frågade om v skulle dela på en taxi ner till stan och gå ut på time out så tänkte jag och denise att det kan vara kul. men när vi ska betala taxin i helvete heller att dom betalade dom bara gick så jag fick betala allt. det är väldigt dålig stil tycker jag. Men jag och Baby gick vidare till Grappa och satt oss där väldigt trevligt och mysigt hade vi det:)

Lördag!
ja vaknade upp hyfsat tidigt ändå första gången och var väldigt bakis men så la vi oss och kollade på tv en stund sen somnade vi om igen och sov väl till strax innan 14.00 haha dåligt av oss. Men det blev en hemma dag med en hel del mysande och film tittande. strax innan 24 ringer Emil och säger att jag ska komma och hämta honom i Hälberga. haha han var så jävla full var länge sen man såg han så full han hade nästan svårt att stå och sludra en hel dl när jan pratade:P haha. men kul att se han iaf sen var det bara att åka hem igen och mysa med min Denise baby!

Söndag!
Vi vaknade upp vid 13 tiden någon gån gick upp och åt lite mat sen så tänkte jag på om vi skulle hitta på något och kom på att vi åker till Johanna och Mogge och hälsar på och det gjorde vi det var trevligt:) Men det som inte var lika trevligt var att min bil inte fungerear som den ska eftersom motorelektonik lampan började lysa:S jävla skit bil hatar fan den alltid är det något som inte fungerar känns det som:S


Nej nu ska jag inte skriva mera:D



Jag älskar dig mest i världen du är mitt allt baby!!<3


Fredag igen!

Jahapp nu var ännu en arbetsvecka över och nu väntar helgen med lite vila och fest:) Måste säga att det har gått rätt så bra på jobbet den här veckan trots de omständigheterna vi har haft blött och kladigt och bottenlöst så allting har tagit så mycket längre tid än vad det ska behöva göra men igen man kan göra åt. Eller det finss det ju annars så skulle vi ju inte kunna lägga rör på det sen med det blir mycket singel och 0/90 i botten:) men så kan det vara ibland. tråkigt med sant. visst jar har ju inte längtat tillbaka till henstaviken men det funkar nog rätt så bra ändå inte så himla mycket kvar nu snart ska allt vara färdigt känns bra det..

Helgen då.
Idag blir det inflyttnings fest hos min babys Systeryster som flyttat. så då blir det lite fest och ståhej kan jag tänka mig iag elelr jag vet att det kommer bli det;) haha. Det blir skoj det.

Lördag har jag/vi inga planer på än det får man se ska kanske åka ut till pappa och hjälpa till lite och arva inte s kul men det funkar. senare på kvällen vet jag inte vad som händer det får tiden utvisa:)







Älskar dig mest av allt allting blir så mycket lättare med dig vid min sida.
Du är mitt allt skulle inte klara mig utan dig Älskling<3!!


Vardag igen!

Jaha då har ännu en arbetsdag avklarats. nu på min ny gamla arbetsplats Henstaviken. Kan ju inte säga att jag precis lngtat till baka dit men men det är bara att jobba och se glad ut. trodde jag skulle slippa det och få vara kvar i stan och jobba men icke sa nicke! hehe
Men det är ju tur att man jhar jabb så man ska vara glad för det.
Ja vet inte vad jag ska skriva igentligen har inte så mycket intresant att skriva om precis.

Denise Virtanen du är det bästa som finns. Ingen annan är så underbar som dig ingen annan har jag älskat så mycket som jag älskar dig nu! du gör mig glad det är du som gör att jag skiner upp när man är nere och tvärr finns alltid du där och gör en glad igen för det går inte vara sur när man är med dig:) Dom här nu 3 månaderna har vart dom absolut bästa i mitt liv!<3 Vet inte om jag skulle klara ett liv utan dig Baby!!
JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN ALLT<3!



Finns ingen så fin som du är och du har ett hjärta av Guld<3


Fredag!

Idag så har jag jobbat som vanligt. Kan ju inte säga att det vart speciellt kul inte blött och lerigt och och regn på det ingen höjdare det:S men så kan det vara. en olycka kommer inte ensam som sagt. Fast dagen gick rätt så snabbt ändå även fast jag helst skulle velat vart hemma och myst med min baby som varje dag i och för sig. Men tyvärr kan man ju inte det. När jag kom hem var det bara att hoppa in i duschen för att tvätta av sig all lera man samlat på sig på kroppen som inte var så lite speciellt inte på benen dom hade fått ler förg hela dom:P haha Kände mig lite stressad eftersom vi skulle till på kalas för Jaana som nyss fyllt 26. du börjar bli gammal nu;) Vi väntade bara på att Denise mamma och pappa skulle ringa och säga att dom var på väg så vi kunde åka dit eftersom vi hade deras present så skulle vi komma samtidigt. Blev en hyfsat tidig kväll för oss eftersom både jag och Älsklingen var trötta. Så vi var väll hemma vid en halv 10 och la oss och kollade på film. 17 again hette den. den var rätt så bra tycker jag. Men som vanligt ska jag somna mitt under filman någonstans och sedan vakna upp av att baby frågar om jag sover och som vanligt säger jag nej det gör jar inte även fast jag gör det. Men jag vet inte varför jag säger det tror jag inte ens märker att jag somnar innan jag vaknar igen. Men hon vet när jag somnar eftersom hon säger att jag snarkar;).

Imorrn är det översaknings fest för Denise moster Teresia och så då blir det fest må jag säga. Alla ska samlas hemma hos Teresia kl 17 för att sedan gömma oss hemma hos dem och överaska henne som sagt. men berättar mer om det någon annan dag när festen vart och så!

Nej nu ska jag försöka sova det tycker jag är det mysigaste som finns att få sova bredvid min älskling och bara hålla om henne. sen att få vakna upp med dig vid min sida när man vaknar av sig själv och inte av klockan är också det bästa som finns! Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det men Denise du är fan det absolut bästa jag ar och jag älskar dig mest i världen skulle inte klara mig utan dig<3


Over and out!




















MIN BARA MIN!!


Torsdag!

Har inte skrivit s ofta på sista tiden precis men kan bero på att vi inte haft något internet hemma här men nu har vi internet iaf och det är väldigt skönt må jag säga. Menmen så kan det vara.

Nu när jag kom hem för en drygt 10 minuter sen var det väldigt tomt här hemma eftersom Baby är med sin syster som tatuerar sig. Jag vill med tatuera mig nu.. Jag saknar ju dig älskade du.  Men snart kommer du hem iaf:)
Har igentligen inte så mycket att skriva just nu mer än att jag måsta ta mig något att äta börjar bli lite hungrig.


Denise Suvi Virtanen du är mitt allt du är min värld vet inte hur jag skulle kunna klara mig utan dig.
JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLt <3







RSS 2.0