Till Denise!

Jag älskar dig!

Denise Virtanen du är det bästa som har hänt mig. Jag har aldrig haft så starka känslor för någon annan person innan som jag har för dig nu. Du är så himla perfekt jag saknar dig varje sekund som du inte är i min närhet.

Vill alltid vara i din närhet.

Jag kan fortfarande inte förstå hur en person som jag kan få träffa en så underbar tjej som dig har inte förstått det riktigt än faktiskt. En Så ängla lik tjej som du hittar man inte i första taget om man någonsin skulle leta så tror jag det knappt går att hitta. Visst det har gått fort fram men det känns så himla perfekt med dig kan inte beskirva med ord. På lite mindre än 2 månader har vi blivit tillsammans och sedan flyttat ihop med. Att fytta ihop är annars ett rätt så stort steg att ta men med dig så var det inte så tvekade jag aldrig för att få bo med dig är det bästa som finns ångrar inte en sekund att jag flyttade ihop med dig så känner jag. Visst jar kanske inte är världens bästa kille men det hoppas jag inte gör något ska iaf försöka få dig till att leva och må som en prinsessa. För att mår du bra då mår jag också bra. Jag vill verkligen leva med dig. Och sen att du har en så underbar familj gör inte saken sämre heller. Tycker om er alla att umgås med. Denise du är min bästa vän och min största Kärlek jag gör allt för dig det ska du veta. Varje sekund,varje minus varje timme varje dag är som att gå på moln när man är med dig det är helt underbart.

Det jag fortfarande inte kan förstå är hur en så vacker tjej som dig som kan få vilken snygg kille som helst kan välja mig? Men jag säger det jag måste vara världens lyckligaste kille som får tillbringa 24 timmar varje dag med dig.

Jag kommer aldrig släppa taget om dig du är det bästa. Du tog mitt hjärta och där kommer du alltid finnas. My heart belongs to you!

Denise Virtanen Jag älskar dig mest i hela Världen<3



En till som jag skrev för någon dags sen bara:)

Min Livs Största Kärlek!

Sen första gången jag träffade dig Denise så har jag mått så himla bra. Man kan inte må bättre när man har en så underbar tjej som dig. Jag gör allt för dig ska du veta i medgång och motgång men kommer alltid stå vi din sida förevigt. Nu när min semester är slut och jag satt igång att jobba igen så känns varje minut på jobbet utan dig verkligen långa. Vill ju vara med dig hela tiden så skulle helst av allt vara hemma och ligga och mysa och bara umgås med dig för det är det bästa jag vet. Måste bara säga förlåt om jag kan vara lite tjatig och jobbig ibland. Nu när vi vart tillsamans 2 månader och några dagar känner jag verkligen att du är den tjej som är den rätta. Vet inte hur jag sku kunna förklar mig kärlek til ldig s därför tänker jag inte heller försöka med det eftersom jag inte har tillräckligt stort ord förråd för att göra det. Ligger nu här själv i sängen och du ligger i badet och det känns verkligen ensamt utan dig. Saknar ju dig varje sekund som du inte är i min närhet. kan säga varför jag ligget här och skriver detta men jag har så mkt kärlek till dig att jag måste få ut lite utav det på något sätt och då blir det att skriva lite som verkligen känns kul att göra eftersom jag skriver om dig Denise som är min största Kärlek. Du är det bästa som har hänt mig och som kommer hända i mitt liv för något bättre än att få vara tillsammans med dig det finns det ingenting som är.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom!

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover!

My feelings for ju last forever!

Du är en ängel Älskling Och Jag Älskar dig mest i hela Världen!!







 Jag älskar dig mest av allt Baby!


RSS 2.0